!Crap: Sakuran

Ignorance is not bliss…

Gilaaa… telat banget tau lagu ini! Satu lagi dari Tante Shiina Ringo, Sakuran dari album Heisei Fuzoku. Kalo gak salah sih, meskipun bukan official soundtrack, lagu ini diilhami dari film Sakuran, yang diangkat dari manga berjudul sama (Tante Shiina jadi Music Director di film ini taun 2007 kemaren). Berhubung saya gak baca manga-nya, dan sekilas ceritanya tentang oiran (mirip-mirip  geisha, tapi agak beda dikit) jadi males gitu liatnya. Baru-baru ini gak sengaja denger lagunya di youtube dan.. asyik! Jazz banget! Videonya juga bagus, cuma sayang yang versi youtube rada gak jelas. Anyone knows where to download the high quality version of this?

Owkeeeh.. buat yang suka jazz (especially Niken), this one’s for you! Hehe.. sekalian sebagai permintaan maap dari saya, setelah sekian lama menelantarkan blog ini *halah*
*note: She DOES sing in English*

SAKURAN

Don’t pray for it to rain, don’t look to the sky
Hold me with your lonesome eyes
You slipped into my room in a simple disguise
Take me with your furtive eyes

I want… I wait for time to come my way again

Stay here, your sorrow’s luring me in,
But does this sorrow ever end?
Sadness invites me, entices me to you
Don’t let me go

You first came to me with misery
But now you feel uninspiring
All the pain in your face has been replaced
I’m so tired of useless words and laughing

With you I felt time lift and carry me away

I want you with me but all you feel is cold
Is this getting old?
Your look of sorrow, it fills me with desire
My heart’s on fire

Come here, come near me, there is no one like you
Let’s burn up this room
Now that i’m with you, I see it day by day
Facades, they fade away

How will you get by?
You know, I just don’t care for foolish affairs
You cheat, you smile, you laugh at my desire
I’m crazy for…
what am I crazy for?

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s